woensdag 15 augustus 2012

Liever lui dan moe?

Mensen zijn lui. Het liefst hangen we de hele dag op de bank met de televisie aan en de zapper bij de hand. En als het zou kunnen, zouden we het liefst iemand hebben die onze drankjes voor ons inschenkt. Als we ons maar niet hoeven in te spannen, want bewegen kost natuurlijk veel te veel energie! 


Beeld het uzelf maar eens in. U loopt op het Centraal station in Amsterdam. U kiest natuurlijk veel liever de roltrap dan dat u zelf wat inspanning moet leveren. U gaat liever met de auto naar de supermarkt op de hoek, dan dat u even de fiets uit de schuur tevoorschijn moet toveren. Of erger nog, u laat de boodschappen bezorgen om er zelf helemaal geen moeite voor te hoeven doen. Toch blijft dat we best zo nu en dan geneigd zijn inspanning te leveren. Zolang we er zelf maar vrolijk en gelukkig van worden.

 

Gelukkig zijn er dan van die geweldige designers die de gekste dingen bedenken om mensen tot bewegen aan te zetten. In uw eigen omgeving kunt u er natuurlijk ook voor zorgen dat die gezonde en energievolle spirit tot leven komt. Denk bijvoorbeeld aan zo een prachtige piano trap in uw eigen woning. Dit zorgt niet alleen voor een artistiek tintje in uw woning, maar geeft u en uw woning ook nog eens energievolle spirit!


Ook bij LiL.nl kunt u terecht voor de ideale meubelen en woonaccessoires die ervoor zorgen dat u en uw interieur weer die frisse spirit krijgen. Fleur uw woon- of slaapkamer op met de opbeurende artikelen van Present Time of breng de natuur tot leven met de geweldige muurstickers van KEK Amsterdam! Wie weet maakt u in uw slaap een prachtige wandeling door het bos. Misschien loopt u Prins Charming wel tegen het lijf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten