vrijdag 17 augustus 2012

Say Cheese! Red een kaas.Misschien is het u opgevallen, misschien ook niet, maar ik heb nu bijna een vakantie van drie weken achter de rug. En dit was zo’n heerlijke ‘lekker weg in eigen land’ vakantie. Een dagje hier, een dagje daar en zo veel leuke dingen ondernemen. Oftewel niets moet, alles mag.


Om weer even in het werkritme te komen begin ik met de wekelijkse tip. Dit keer misschien iets anders dan gewoonlijk, maar hopelijk wel nuttig en leuk. Want, Lowlands begint vandaag! De 20ste editie gaat van start met weer een hele rits aan artiesten, theater, film en shops, waaronder Etsy.nl.

Hoewel dit festival wel genoemd moet/mag worden als tip, is Lowlands niet waar het om gaat. Het spektakel Red een kaas staat in de belangstelling vandaag. Op de jaarlijkse fair op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd is er dit jaar een speciale weide voor de mensen die een Parmezaanse kaas redden.

Na een rondje op de fair geniet u op de kaasweide van een verse pizza en een lekkere cappuccino, espresso, of latte. En met het redden van een kaas neemt u niet alleen 1,5 kilo aan kaas mee naar huis, maar helpt u ook de kaasboeren in Italië die getroffen zijn door de aardbevingen.

Op de landgoedfair vindt u verder genoeg stands met onder andere delicatessen, mode, brocante, woonaccessoires en tuingereedschappen. De fair is tot en met 19 augustus te bezoeken. Een dag vol wonen, mode en culinair genieten is gegarandeerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten