donderdag 2 augustus 2012

Waarom wij WIT willen

Wit, de kleur van reinheid, de kleur van mensen die best eens in het zonnetje mogen zitten, de kleur van wolken, de kleur van sneeuw en de kleur van vele interieurs. Wit is het nieuwe zwart. Dat het eerder vies wordt, nemen we vaker voor lief. Wit oogt grootser en laat een klein kamertje tot een enorm paleis lijken. Waarom zijn wij zo dol op wit? Wat is toch de kracht van wit, dat vaak niet eens kleur mag heten? 


We leven allen in een wereld waar het internet een belangrijke plaats inneemt. Ook mobiele telefoons zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Al deze technieken zorgen niet alleen voor vermaak, maar ook voor veel chaos en stress. We moeten zoveel en het liefst alles tegelijkertijd. Dat er iemand overspannen raakt, is bijna niet meer bijzonder. De druk is tegenwoordig zo hoog, vaak te hoog.


Wanneer het even tegenzit kan een witte ruimte veel rust bieden. Het oogt net, ordelijk en kan tegelijkertijd ontzettend gezellig zijn. Leun even achterover en laat u inspireren door WIT. Ja, wit is wat wij willen. 
1. Vloerlamp Tripod wit, Lilians House Merk, €144
2. Stoel Crystal wit, Lilians House Merk, €134,95
3. Bureau Ramon wit, Woood, €179
4. Tafellamp Fringe wit zijden, Zuiver, €45

Is het interieur al witter dan wit en bent u nog niet uitgekeken op wit? Lees dan het boek De kracht van Wit van Fons van Dyck en kom erachter wat voor impact de crisis heeft en dat we toch echt WIT nodig hebben.


Bronnen foto's: Weheartit.com en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten