donderdag 20 september 2012

Aan tafel!Niets is leuker dan helemaal los gaan met de tafelschikking, de kleur servetten, de grote van de servetringen en de keuze aan borden. Maar hoe vaak kan dit nu? U heeft vast niet elke dag een bruiloft, een chique diner of een lunch voor al uw vrienden. Toch kunt u ook gewoon zomaar de tafel dekken. Met behulp van TafelvanLiL.nl laten we zien wat je kunt met een gewone eetkamertafel.

Wat bloemen op tafel, gestreken servetten van stof en onderborden zijn al kleine stapjes op weg naar een gezellige tafel op een doordeweekse dag. Maar wat het belangrijkst is, is de tafel. Afhankelijk van de grote kunt u zo bepalen of u kiest voor veel of weinig op tafel.

Met deze eettafels kom je al een heel eind. Ze zijn lekker groot en u heeft dus genoeg ruimte voor de tafeldekking die u wenst.


1. Tafel Metaal Eiken is stevig en kan dus wel tegen een stootje. Handig voor kinderen, maar ook handig om te decoreren met bloemen, vaasjes en kaarsen. 
Tafel Metaal Eiken, Lilians House Merk, 787-,

2. Tafel Regatta Driftwood is door zijn grote (maar liefs 240 cm lang!) de ideale tafel om ook wanneer u er niet aan zit te versieren met tafeldecoratie. 
Tafel Regatta Driftwood, Lilians House Merk, 1259-,

2. Tafel Layers is door zijn bijzondere constructie niet zomaar een eettafel om te versieren. Erg leuk is het om bij de tafeldekking te denken aan figuren. Vierkante servetten, vierkante borden en vierkante vazen laten het design van de tafel doorlopen op de tafel. Weer eens wat anders!
Tafel Layers, NgispeN, 1750-,

Meer tafels bewonderen? Dat kan op TafelsvanLiL.nl!

Bronnen foto's: Pinterest.com en LiL.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten