vrijdag 28 september 2012

Brrrr... het is herfst! Maar dat vinden wij niet erg


De meesten zien de herfst als een vervelende periode van het jaar. Het is koud, weinig zon en bovendien vooral erg nat. Weinig positieve kanten aan zou u zeggen, of niet? Maar misschien moeten we niet alleen naar deze nare kanten van de herfst kijken, maar juist naar de leuke kanten. Want de herfst is dan misschien wel zo nat en koud, de herfstkleuren zijn daarnaast het warmst van het hele jaar. Geel, bruin, rood, allemaal warme kleuren. Best gek eigenlijk.
Dit jaar is de woontrend om buiten naar binnen te halen. We willen dus dat de natuur naar binnen komt. Laat de herfst nou net het perfecte jaargetijde zijn om naar binnen te halen. Wonenonline geeft u de leukste tips en trucs om de herfst naar binnen te halen. Wees nu maar niet bang dat ook de kou en nattigheid mee naar binnen komt. Nee hoor, alleen de warme herfstkleuren en wat leuke details zullen uw interieur een natuurlijke boost geven en u en uw interieur herfstproof maken. 

De bladeren krijgen andere kleuren en vallen van de bomen. Bomen zijn kaal, de dagen worden korter en de avonden worden langer. Tijdens de avondmaaltijd is het alweer donker en moeten de lichten aan. U wilt immers natuurlijk wel weten wat u in uw mond stopt. Hoeveel zeggen er wel niet een hekel te hebben aan het donker. De korte dagen en het weinige daglicht. Maar vergeet deze gedachten eens. Het donker heeft ook zo zijn leuke kanten. Denk maar eens aan de gezelligheid als u 's avonds buiten loopt en overal branden lichtjes. Of de kaarsjes die u 's avonds aansteekt om vervolgens lekker onderuitgezakt op de bank te hangen. 


Denk er eens aan om één van de muren eens even lekker te pimpen met een van de herfstkleuren. Of wat dacht u van een zelfgemaakt schilderij voor aan de muur? De herfstkleuren kunt u op talloze manieren terug laten komen in uw interieur. Ga eens naar buiten en maakt een heerlijke herfstwandeling. Neem tijdens deze wandeling de natuur mee naar huis. Raap wat kastanjes van de grond, neem mooie bladeren mee om vervolgens lekker mee aan de slag te gaan. 
Een schilderij met herfstbladeren of een vensterbank met leuke kastanjes en beukennootjes. 

Bij LiL.nl vindt u de leukste accessoires om uw woning leuk en gezellig aan te kleden zodat het ook op de koude dagen van het jaar lekker warm en gezellig is in huis. 

Foto 1: etsy.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten