donderdag 6 september 2012

Daphne's Diary


Hoe heerlijk is  het niet om in deze heerlijke nazomer te genieten met een tijdschrift en een drankje in het heerlijke zonnetje op een donderdagmiddag? Ja inderdaad, dat is ongelooflijk heerlijk. Laat staan dat het ook nog eens erg nuttig, leerzaam en inspiratievol kan zijn ook!


Lekker bladeren maar ondertussen inspiratie opdoen voor uw interieur of tuin. Het nieuwe blad Daphne’s Dairy is zo een heerlijk blad om op je donderdagmiddag eens lekker door te bladeren. Beetje plaatjes kijken, leuke teksten lezen en ook nog eens prachtige foto’s zien en inspiratie opdoen. Wat wilt u nog meer?! 

Ik weet het wel hoor! De prachtige gadgets die bij elke editie er weer uitspringen. Er zit altijd wel een leuk presentje bij. Iets leuks voor op de muur, deur of prachtige inspirationele foto’s waaruit iedereen waanzinnige idee├źn haalt voor in zijn of haar eigen stulpje.


Daphne's Diary is een echt vriendinnenblad. Lekker aan de thee en ondertussen klessebessen over van alles en nog wat uit Daphne's Diary. En het blad is niet alleen leuk om te krijgen, maar is ook nog eens leuk om weg te geven! Ik weet wel wat ik ga doen als ik een vrije middag heb. Genieten geblazen natuurlijk! 

Heeft u boordevol inspiratie opgedaan door lekker te bladeren in Daphne's Diary en heeft u nog leuke woon- of tuinaccessoires nodig? Bij LiL.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw interieur net zo mooi en stralend te maken als de sfeer in dit nieuwe en spectaculaire blad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten