donderdag 27 september 2012

Interieurtrend Go Green 2012!


Dit najaar haalt LiL.nl het buitenleven naar binnen, LiL gaat veel gebruik maken van natuurlijke producten. Het interieur moet eenvoudig, basic en simpel blijven. LiL.nl gaat voor puur natuur!

De basiskleuren kunnen worden gecombineerd met zacht geel, camel, baby blauw en fris groen. De kleuren laten het interieur er fris en rustig uitzien.
LiL raadt u daarom het merk Carte Colori aan. Het zijn kalkverven die water gedragen zijn en daarom erg geschikt voor een duurzaam en milieuvriendelijk interieur. Deze verven bevatten 100% mineralen en zijn zowel geschikt voor restauratie als nieuwbouw. De vormen zijn vooral licht en luchtig. U zult de komende tijd veel meubelen zien met draadstructuren en een buisframe. Ook glazen meubels zoals kasten en tafels kunnen niet ontbreken, glas laat een ruimte groter en luchtiger lijken.

De houten meubels zorgen ervoor dat het interieur er robuuster en natuurlijker uitziet. Er worden vaak natuurlijke materialen met elkaar gecombineerd, zoals hout met ijzer en glas met hout enz.. LiL heeft accessoires die natuurlijkheid uitstralen. Want tegenwoordig draait alles om recycling, hergebruik en duurzaamheid.
And don't forget... de planten! Die zijn onmisbaar in een natuurlijk en duurzaam huis.

Dus op naar LiL.nl, want duurzaamheid is de nieuwe luxe!

Bronnen:
Foto 2: LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten