vrijdag 14 september 2012

Wij willen ook stickers sparen!


Na de enorm succesvolle stickeractie van de Hogeschool, gaan we ook bij LiL.nl deze trend voortzetten. Het is namelijk tijd om stickers te sparen en te plakken! Ook het kantoor van LiL wordt opgepimp met de leukste muurstickers. Onder andere KEK Amsterdam en Dutch Wall Design zijn voortaan terug te vinden binnen de gezellige muren van LiL.nl.



De enorme rage van het stickers plakken inspireerde LiL.nl zo erg, dat we meteen enthousiast begonnen met het opfleuren van het kantoor. Alleen draait het bij LiL.nl niet om aanwezigheid, maar om de gezelligheid. En zijn het geen stickers van de smurfen, maar echte Design muurstickers waardoor uw interieur een echte natuurlijke boost krijgt. Denk maar eens aan de levensechte bomen en dieren van KEK.

Heeft u inmiddels de stap gezet om één boom in uw woon- of slaapkamer te plaatsen, dan bent u direct verkocht en volgen de andere ook. Er is niet voor niets het gezegde “als er één schaap over de dam is volgen er meer”! Met de geweldige stickers van KEK Amsterdam werkt dat net zo. Heeft u er één, dan volgen er meer!


Foto 1: Likebees.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten