woensdag 19 september 2012

You've got message!


Vergeet je je boterhammen niet? Vergeet je niet dat je naar de tandarts moet? Even een herinnering of een leuke boodschap als: Succes met je examen of zet hem op!!! Altijd leuk om iemand een hart onder de riem toe te steken. Maar hoe zorgt u er nu voor dat die boodschap bij iemand aankomt als u die gene helemaal niet ziet? Nou, tegenwoordig hebben we daar natuurlijk al die handige digitale middelen als de Iphone, BlackBerry, Ipad, u kunt het zich vast zo gek niet bedenken of de boodschap is al aangekomen. Volstrekt handig natuurlijk, maar niet echt origineel…
Het is natuurlijk veel leuker om in tegenstelling tot het digitale tijdperk van nu weer eens terug te denken aan de schattige en ouderwetse papiertjes met een geschreven boodschapje. Nou zo historisch te werk gaan we nou ook weer niet, iets modernere aanpak in deze tijd van de eeuw lijk mij wel op zijn plaats. Daarom schrijven wij de boodschap niet op een klein papiertje om het vervolgens tot een propje te vouwen en het in iemands tas of jaszak te stoppen, nee, wij gaan voor het op de muur kalken van een leuke, inspirerende of opbeurende zin.


Het schrijven van een leuke boodschap is op dit moment de echte trend! Op de spiegel nadat er net gedoucht is of het memobord in de keuken zodat er net nog even aan die ene afspraak wordt gedacht voordat iedereen al naar het werk is vertrokken. Maar het aller-leukste blijft toch nog wel het kladderen op de muren. Met trendy krijtfolie van Dutch Wall Design, kan een leuke boodschap gewoon op de muur worden geschreven en later zonder problemen weer worden verwijderd, of worden vervangen door een nieuwe. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten