dinsdag 30 oktober 2012

It's a lullaby


Iedereen kent het probleem vast wel bedplassen... Iedereen heeft er wel eens mee te maken of u nou last heeft van een griepvirus of dat u het gewoonweg niet kunt ophouden, het is een lastig probleem waar zo nu en dan nog wel eens vervelend over gedaan kan worden. Maar over zo een vervelend probleem moet juist niet gegrapt en gepest worden want dat maakt het alleen maar erger. Dan heeft u straks niet alleen last van bedplassen, maar heeft u of uw kind ook nog eens last van nachtmerries. En dat willen we natuurlijk niet. Iedereen wil immers toch lekker kunnen slapen?!

Uniek in de woonbranche zijn de incontinentiematrassen van LiL.nl. De enige webshop waar u (op maat gemaakte) incontinentiematrassen kunt kopen en die u dan ook nog eens snel geleverd krijgt! Geen ongelukjes meer in bed. En pssst... als het dan toch wel nog is gebeurt, is dat voor de incontinentiematrassen van LiL.nl geen enkel probleem. 

Sssssttt!!! Wees dus nu maar muisstil want op de incontinentiematrassen van LiL.nl valt u heerlijk in slaapt en droomt u heerlijk weg naar droomland waar alle matrassen schoon en droog blijven. En wie weet... is uw bed, of dat van uw zoon of dochter, als u wakker werd net zo kurkdroog als in uw droom. 

Dus vertel uw zoon of dochter dit geweldige sprookje voor 't slapengaan, want dit is een echte lullaby waarbij iedereen met een gerust hart en een droge pyjamabroek in slaap valt. 

Foto 1: http://weheartit.com/entry/41504121/via/su14

Geen opmerkingen:

Een reactie posten