woensdag 10 oktober 2012

Nooit meer een kapotte tas met Zebra TrendsVoor vrouwen zijn er genoeg tassen in de winkel te vinden, maar voor kinderen is het een heel ander verhaal. Vaak zijn het net-niet tassen die uw kind niet erg mooi vindt of gaan ze binnen een maand kapot. De tassen van Zebra Trends zijn tassen die eindelijk eens langer mee gaan dan een maand en die er ook nog eens vrolijk uitzien.

Met hun vrolijke kleuren en patronen verandert de collectie van Zebra Trends elk seizoen. Wat blijft is het materiaal, want een tas mag niet kapot gaan. Kinderen denken niet vaak bewust na over het gebruik en de kans dat er met een tas wordt gegooid, is dan ook groot. Kinderen hechten echter veel waarde aan het uiterlijk. Hoe vaak zegt uw dochter wel niet dat ze dat echt niet aan gaat trekken?

Een greep uit de collectie

Daarom houdt de ontwerpster van de Zebra Trends tassen nauwlettend de trends in de gaten. Welke kleuren en welke patronen zijn in? Wat is de trend op het gebied van vorm? En nog het belangrijkst: zullen de kinderen deze tas leuk vinden? Het allerleukste aan de tassen van Zebra Trends is dat ze niet speciaal voor kinderen zijn ontworpen, maar dat het ook handige en mooie tassen zijn voor volwassenen. Zo bestaat de collectie van Zebra Trends niet alleen uit tassen ontworpen voor kinderen, maar ook uit luiertassen, weekendtassen en schoudertassen met veel vakken voor al uw spullen.


Bron foto's: Zebra Trends en LiL.nl

1 opmerking: