vrijdag 19 oktober 2012

Tip: Interieur Biennale Belgie


Bij LiL.nl zijn we natuurlijk gek op alles wat met design en interieur te maken heeft. Duh! En laten we dit weekend dan ook met stijl beginnen. De tip van de week gaat dan ook over niets minder dan het evenement Interieur Design Biënnale in België!


Dit evenement is dan ook niet zomaar even een evenement. Het is hét evenement op het gebied van trendy en hip interieur en design. Hier moet je gewoon bij zijn! Van 20 tot en met 28 oktober kunt in België boordevol inspiratie opdoen voor uw eigen interieur. Haal de designtrends van 2012 dichtbij, verwen jezelf even of geniet met volle teugen van de prachtige meubelen, kleuren en combinaties! 

Struinen over een markt met kraampjes is natuurlijk altijd leuk! Maar struinen over een design markt met topmerken en geweldige stands is natuurlijk nog veel leuker! 
Maak er een leuk weekendje weg van of een dagje uit! Voor gezelligheid bent u altijd op het juiste adres op Interieur Biënnale. En heeft u even genoeg gezelligheid en inspiratie achter uw kiezen? Dan kunt u natuurlijk deze inspiratie delen op ons blog of natuurlijk even heerlijk shoppen op LiL.nl! De designmeubelen van LiL.nl zullen uw inspiratiemomenten doen sprankelen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten