vrijdag 5 oktober 2012

Tip: It’s about RoMiWat doet u als u eens geen IKEA-lamp aan het plafond wil hebben? En als de lamp die u wil eigenlijk niet bestaat? Een Amsterdams team van trendsetters besloot hun eigen lampen te gaan ontwerpen en produceren. Zo ontstond It’s about RoMi. De stijl van It’s about RoMi is te beschrijven als persoonlijk, gevat, creatief en onderscheidend in eenvoud. Het resultaat: niet zomaar een hanglampje puur om te zien wat je aan het lezen bent, maar een stijlvolle lamp die het hem doet. Nu te koop op LiL.nl.

Misschien een gekke naam, want wie noemt zijn merk nu It’s about RoMi? Maar het is allemaal met een reden. De naam It’s about RoMi staat voor RealisticOpenMindedIndividuals en dat zijn de creatieve mensen die elke dag druk bezig zijn. Het zijn vooral de vloerlampen die de moeite waard zijn om te bekijken wanneer u op zoek bent naar een mooie lamp. Maar vergeet niet dat It’s about RoMi ook prachtige hanglampen in de collectie heeft. Tsja, om zeker ervan te zijn dat u niets mist, moet u eigenlijk gewoon de gehele collectie bekijken.

Ga naar de collectie van It’s about RoMi met onder andere de nieuwe vloerlamp Milano, de hanglamp Oslo met z'n vele kapjes en de vloerlamp Hollywood die zo van een filmset afkomt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten