donderdag 25 oktober 2012

Woontrends 2013Het liefst veranderen we elk seizoen ons huis om een beetje bij te blijven op het gebied van de trends van het seizoen. Een nieuw kleurtje op de muur, nieuwe meubels en natuurlijk andere woonaccessoires. Helaas hebben we niet allemaal de portemonnee, de zin en de tijd om de huiskamer te onderwerpen aan een radicale verandering. Toch komt u al een heel eind met wat nieuwe woonaccessoires en meubels. Daarom voor u hippe producten op een rijtje die helemaal à la 2013 zijn.

Allereerst de trends. Want wat kan in 2013 wat echt niet in 2012 kon? En wat toveren weer van zolder wat misschien dertig jaar geleden ook een trend was? Welke kleuren en materialen zijn hip?

Koper
Koper mag niet ontbreken in huis. Al is het maar een waxinelichthouder of een vaas, koper is hot!


Natuurlijk groen
Het liefst gecombineerd met wat echt groen, mag het huis best wat groen gebruiken. Het motto luidt immers: ‘Des te meer groen, hoe beter.’


Materialenmix
Metaal, hout, steen en papier. De materialen van het seizoen die kriskras door elkaar mogen staan in huis. Combineer wat in de rondte en het resultaat is een en al gezelligheid in huis.


Naast deze trends is warmte in huis ook belangrijk. Gehaakte en gebreide woonaccessoires en meubels zullen het erg goed doen. Net zoals verschillende vazen bij elkaar of een grote vaas op de grond met bijvoorbeeld een olijventak erin. Als u maar onthoudt dat u dit seizoen veel mag combineren! 

Bronnen foto's: Eigen huis & Interieur: Styling & productie: Floor Knaapen en Anne-Sophie Markus, Fotografie: Floor Knaapen en LiL.nl

1 opmerking:

  1. pas op dat je in houten meubels geen last krijgt van http://teakea.blogspot.nl/2011/12/advies-bij-vlekken-in-teakhouten.html?showComment=1351624924588#c2011569052817179131 dit zou namelijk erg vervelend zijn, ooit al eens meegemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen