vrijdag 14 juni 2013

Trek erop uit!


Nederland is een land met een echt fietsklimaat. Een fietsland, zo kunnen we ons koude kikkerlandje misschien het beste noemen. Het mooie weer heeft dit jaar lang op zich laten wachten en nog steeds is het niet warm genoeg om een duik in de zee of het zwembad te nemen. Geklaag over het slechte zomerse weer, is inmiddels het gesprek van de dag. Maar hoe kunnen we dan toch het beste genieten van dit kleine beetje mooie weer? Door eens lekker op de fiets te stappen en van ouds een stukje te gaan fietsen. Trek er eens lekker op uit! 

Fietsen, u weet vast nog wel hoe dat moet. Gewoon met die voeten op de pedalen trappen en de rest gaat vanzelf. En weet u niet meer hoe het ook alweer moet? Dan kunt u natuurlijk altijd weer de zijwieltjes eronder zetten. Door de auto, scooter en brommer, lijken we de gewone fiets steeds vaker te laten staan. Zonde, want er is geen enkel ander land met zoveel prachtige fietspaden als Nederland! Het tropische weer is dan misschien ver te zoeken, maar Nederland heeft iets anders om trots op te zijn. 

Om u alvast een beetje op weg te helpen, heeft LiL.nl de beste fietsen uit het assortiment voor u op een rijtje gezet. En als kers op de taart ook nog eens de leukste fietsroutes en accessoires! Dus laat die auto, scooter of brommer lekker staan, want Nederland is een fietsland. En daar zijn we trots op! 


1. Damesfiets Medley, €259, Popal 
2. Fietstas Luipaard, €39, Popal
4. Herenfiets Alvaros, €349, Popal

Bron foto: weheartit.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten