woensdag 25 september 2013

Nieuwe collectie Woood najaar 2013

Het merk Woood, dat bekend staat om zijn betaalbare én stijlvolle meubels, heeft een nieuwe collectie! Uiteraard heeft de collectie ook dit najaar veel musthaves die zeker niet in uw woonkamer mogen ontbreken. Bovendien kunt u de slaapkamer ook met Woood inrichten, met onder andere kledingkasten en bedden.Kledingkast Connect, Woood, €270: Deze kledingkast is onderdeel van de Connect-serie. Hiermee kunt u eindeloos spelen totdat er een heuse kastenwand ontstaat met genoeg ruimte voor al uw kleding.

Fotoboom Joy, Woood, €19,90: Aan deze fotoboom kunt u uw favoriete vrienden en familieleden een mooie plek geven. U kunt natuurlijk ook een foto van uzelf of van dat ene mooie plekje in de fotoboom bewaren.

Boxspring Rhoni, Woood, €730: In deze boxspring kunt u volledig wegdromen. De boxspring ligt dan ook heerlijk zacht. Verkrijgbaar in twee formaten en bijpassend matras Rhoni verkrijgbaar.

TV-meubel Raval, Woood, €168: Met dit prachtige meubel is het helemaal niet erg dat de niet-echt-stijlvolle televisie in het midden van de ruimte staat. Bovendien krijgt de apparatuur in dit meubel een mooie plek.

Kast Trapgevel, Woood, €120: Deze kast en tijdschriftenrek ineen is de musthave van de collectie. Geen wonder, want doet u de deur open dan ontstaat er een zee van opbergruimte.

Eetbank Tijmen, Woood, €267: Niet langer zitten we op eetkamerstoelen rond de eettafel, want de eetbank heeft zijn intrede gedaan. Deze eetbank Tijmen is erg comfortabel en staat garant voor urenlang tafelplezier.Geen opmerkingen:

Een reactie posten