zaterdag 7 september 2013

Trend: Blauw in het interieur

Blauw, blauwer, blauwst. Dit seizoen kan uw interieur niet blauw genoeg zijn. Blauw is dé trend. Reden om een top 10 te maken met blauwe musthaves voor in uw interieur.1. De flesvaas mat van HK Living is nieuw in de collectie. Daarom prijkt deze musthave op nummer 1. 

2. Niet alleen in de mode, maar ook in het interieur is bont hét hippe materiaal. Dit kussen Fur is weliswaar nep bont, maar daardoor extra leuk.

3. Blauw-kleurend is deze bijzettafel Hide and Seek helemaal van nu. Het handige opbergvak maakt de bijzettafel helemaal af.

4. De Ridge Rib is al jaren populair onder de LiL-bezoekers. Daarom mocht deze blauwe variant niet ontbreken in de top 10. 

5. Op LiL.nl kunt u niet alleen terecht voor uw interieur, maar ook voor hippe armbandjes. Deze bedelarmband van Colorique is een prachtexemplaar voor om uw arm.

6. Ook in de kinderkamer kan de trend doorgevoerd worden. Ga voor deze blauwe Nijntje-lamp voor stijl én plezier.

7. Bureau Max is dé smaakmaker voor de ruimte. Of u nu het bureau in de kinderkamer of de woonkamer plaatst hip is deze altijd.

8. Nieuw in de collectie van HK Living is dit vintage-looking tapijt. Door zijn prachtige kleur is dit tapijt een plaatje voor op de vloer.

9. Met deze thermoskan kunt u zich prima onderweg vertonen. Thermoskan Fatima dankt haar naam aan de Oosterse details en is door de blauwe kleur ook prachtig voor de sier.

10. Om het rijtje af te maken, mag de schoudertas van Lighthouse Trading niet aan uw kapstok ontbreken. De vrolijke details zorgen voor een unieke tas, die overigens ook een perfect cadeau is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten