zaterdag 14 september 2013

Trend: Pastel in het interieur

Zoeter dan zoet, romantisch en sfeervol. Zo valt de pasteltrend het best te omschrijven. Want naast lila, lichtroze en geel vallen ook lichtgroen en lichtblauw onder pastel. Met deze pastelkleuren kunt u volledig losgaan in het interieur, want pastel is dé trend van het jaar.


1. Op nummer 1 prijkt dit fotolijst handgeverfd met passepartout. Leuk om te geven als cadeau, maar u kunt dit schilderij ook aan uzelf geven.

2. De herfst is toch echt begonnen. Daarom deze heerlijke sjaal Blockprint van Colorique die ook bij minder weer zorgt voor een zomers toevoeging. 

3. De bekende Ridge stoel is er ook in het pastel. Deze stoel Ridge Vintage roze is een echte aanrader voor rond de eettafel. 

4. Deze bijzettafel Rope van Leitmotiv lijkt te zweven en de kleur is helemaal van nu. Plaats de bijzettafel naast de bank en u bent helemaal hip.

5. Speciaal voor feestjes is er de taartplateau Greta. Maar heeft u geen feest, dan staat deze taartplateau ook prachtig met waxinelichtjes erop.

6. Met deze saladeschaal is het nooit saai op tafel. De blauwe kleur kleurt prachtig bij elke mooi gedekte tafel. Bovendien krijgt u er saladebestek bij.

7. Dat opbergen ook in stijl kan, bewijzen deze opbergboxen van pt, wel. De kleurrijke prints stralen u tegemoet.

8. Deze gieter Lungo van Xala maakt planten water geven stukken leuker. Lijkend op een koffiepot staat deze gieter ook prachtig binnen voor de sier.

9. Nieuw in de collectie bij HK Living is deze mintgroene variant van de hanglamp Factory. Stijlvol boven de eettafel en een echte aanrader!

10. Uw voeten verdienen stijl en warmte. Daarom prijkt dit vloerkleed Nienke voor onder de salontafel of in de slaapkamer op nummer 10.

Veel shopplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten