vrijdag 15 november 2013

Home sweet home

Bent u altijd weer blij om thuis te komen? U bent dan niet de enige. Want volgens velen is er geen betere plaats dan uw eigen huis. In deze vertrouwde omgeving weet u alles te vinden en kunt u het helemaal naar uw wens inrichten. Zoveel kussens op de bank als u wil, kaarsen overal en de woonstijl waar u al jaren over droomt.

Om u op weg te helpen bij de styling van uw huis hebben we enkele producten voor u geselecteerd. Wilt u meer bekijken? Bezoek dan LiL.nl


Met dit boek maakt u van uw huis uw thuis. Heeft u nog oude lappen, stukken stof en linten over, dan kunt u met dit boek de leukste dingen creĆ«ren. Een aanrader voor de doe-het-zelver!

Kaarsen heeft u nooit genoeg in huis. Dit witte exemplaar matcht met elke inrichting en staat prachtig door het hele huis. Een musthave, vooral tijdens donkere dagen.

Met deze schoonloopmat weet u zeker dat uw mooi ingerichte huis ook schoon blijft. De mat is fijn in gebruik, maar ziet er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.

Deze kandelaarsset zorgt automatisch voor veel sfeer in huis. U kunt de kandelaars zowel apart als bij elkaar neerzetten en de kleur past bij elk interieur.

Met zijn kleine gaatjes zorgt het licht voor een prachtige weerspiegeling op de muur. Deze tafellamp is daarmee schitterend voor in elke ruimte van het huis.

Met dit boek kunt u niet alleen de mooiste huizen bekijken, maar kunt u direct inspiratie opdoen voor uw eigen huis. Wandel door de huizen en droom weg! 

Zo met de koude dagen is dit plaid ideaal! Het plaid ziet er bovendien stijlvol uit, waardoor u bij geen gebruik het plaid over de bank kunt draperen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten