maandag 11 november 2013

Mmmmm.... chocolade op LiL.nl!

De feestmaand komt er weer aan! Kon u het hele jaar de chocolade niet weerstaan, dan wordt het aankomende maand nóg lastiger. Want niet alleen met Sinterklaas, maar ook met de kerstdagen kunt u niet om het lekkere snoepgoed heen. Ook op LiL.nl zijn wij al aan het snoepen geslagen. Of eigenlijk zijn we er nooit mee gestopt. Want het merk Australian Homemade vindt u het hele jaar door op LiL.nl.

Speciaal voor Sinterklaas vindt u in de collectie van Australian Homemade lekkere én mooie chocoladeletters. Ook de bonbons zijn ware aanraders voor uzelf of om cadeau te doen. Hieronder vindt u een greep uit de collectie, maar wilt u meer? Kijk dan op de Australian Homemade-pagina op LiL.nl. 


De combinatie van de vers gebrande biologische hazelnoten en de lekkerste pure chocolade laat menig hart sneller doen kloppen. Zalig!

Met deze prachtige doos met bonbons verrast u iedereen. De zachte room, krokante nootjes en marsepein smelten op uw tong en zorgen voor een ware smaaksensatie.

Wat is een sinterklaasfeest zonder chocoladeletters? Met deze chocoladeletter is het puur genieten. Niet alleen smaakt deze heerlijk, de letter ziet er ook prachtig uit.

Alleen al het blikje ziet er beeldig uit. De chocoladereep zelf is net zo mooi en bovendien erg lekker. Een geschenk uit de hemel, waar iedereen blij van wordt.

Verwen uw geliefde of een ander dierbaar persoon met deze chocoladeharten. Elk hart is weer anders, maar net zo lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten