woensdag 27 november 2013

Musthaves van de maand november

Met een webshop vol met producten is het vaak lastig kiezen. Daarom hebben wij dé musthaves van de maand op een rij gezet. Deze producten zijn ware bestsellers en pronken al in menig interieur. Bovendien zijn ook de woonbladen dol op deze favorieten. Benieuwd? Bekijk hieronder de best verkochte producten top 10. Veel shopplezier!


Niet alleen voor de luie zondag, maar de hele week door is dit dienblad ideaal. Het is niet meer nodig om van de bank op te staan. U kunt het kopje koffie of thee gewoon naast u neerzetten.

Deze dressboy is een aanwinst voor de slaapkamer. Niet alleen is deze erg praktisch om kleding aan op te hangen, de dressboy zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging. Ook fijn: de dressboy is maar €27,95.

Deze buisstoel Ruby is al jaren favoriet. Geen wonder, want behalve dat deze stoel lekker zit ziet deze er ook stijlvol uit. Verkrijgbaar in meerdere kleuren!

Geloof het of niet, maar deze kruk kan maar liefst 200 kg. aan. Wij vinden 'm erg leuk voor in de woonkamer, waar u met deze kruk alle kanten op kunt. Bijvoorbeeld met een grote plant erop of als bijzitter met een verjaardag. Een aanrader!

Met deze vlinders aan de muur verandert elke muur in een sprookje. De vlinders kunt u bij elkaar op hangen, maar zijn net zo mooi verspreid over de wand. Bovendien zijn deze vlinders ook zeer geschikt om cadeau te doen.

De Back to School stoel is stapelbaar, goed te combineren en gemakkelijk schoon te maken. Niet te vergeten is deze stoel ook nog eens erg mooi om te zien. Een aanrader voor aan de eettafel of los in de kamer.

Ziet u door alle stapels tijdschriften door de bomen het bos niet meer? In dit tijdschriftenrek krijgen alle bladen een prachtplek. En dat voor maar €14,95!

Er is geen stoel populairder dan de Ridge Rib. Niet gek, want deze stoel is functioneel en decoratief tegelijk. Bovendien zijn er vele varianten verkrijgbaar, zodat u de stoel eindeloos kunt combineren.

Iedereen moet zijn jas ergens kwijt, dus waarom zou u uw jas niet aan deze stijlvolle haken ophangen. Door hun stoere uitstraling passen ze thuis in elke gang of hal. De wandhaken worden per 3 geleverd.

Door zijn neutrale kleur en eenvoudig design past deze kapstok thuis in elk interieur. Met zijn 6 haken is deze kapstok bovendien geschikt voor het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten