donderdag 21 november 2013

PTMD: Stoer, sober en sfeervol

Er is geen tijd wanneer u meer aandacht besteedt aan het interieur dan voor de feestdagen. Met name door de donkere en koude dagen zijn we in Nederland al vroeg begonnen met de kaarsen, kandelaars en kachels aan. Ook gezelligheid en sfeer speelt een grote rol deze tijd van het jaar. Het merk dat daar perfect bij aansluit is PTMD. Met een collectie vol lampen, accessoires en verf richt u met PTMD het huis heel stijlvol in.

Hoewel de collectie van PTMD zich kenmerkt door de donkere kleuren zijn de producten juist voor de donkere dagen geschikt. Zo zorgt de krijtverf voor een schitterende tint op de muren en brengen de wandpanelen de muur helemaal tot leven. 

Onze favorieten van PTMD:
Een fotolijst is altijd goed voor in huis. Bewaar er uw favoriete foto van uw geliefde in of breng die mooie herinnering van die vakantie naar Bali terug in uw huis.

Deze hanglamp zorgt door zijn industriële uitstraling voor een stoere touch. Hang de lamp boven de eettafel of in de slaapkamer. Altijd mooi!

Wilt u uw muur tot leven brengen, dan is dit wandpaneel een echte aanrader! De prachtige kleur en print zorgen voor veel sfeer, op elke wand.

Deze klok is niet alleen handig om de tijd op af te lezen, de klok ziet er ook prachtig uit. Met zijn authentieke uitstraling past deze klok in elk interieur.

Met deze geurkaarsen ruikt uw hele huis heerlijk. Bovendien zien de geurkaarsen er prachtig uit en zijn het hippe accessoires. Voor uzelf én leuk om cadeau te doen.

Beelden: PTMD


Geen opmerkingen:

Een reactie posten