vrijdag 8 november 2013

Schoencadeaus onder de 5 euro

Nog maar een paar weken en dan komt hij: Sinterklaas. Een voorproefje hebben we al gehad, want het sinterklaassnoepgoed ligt al een tijdje in de winkels. Binnenkort komt daar het sinterklaasspeelgoed bij, want de schoen mag weer onder de kachel gezet worden. Daarom hebben wij de leukste schoencadeaus geselecteerd. Allemaal niet meer dan 5 euro, zodat u ook nog wat op sinterklaasavond kan geven.


Met deze muursticker wordt de kinderkamer stukken gezelliger. Bovendien heeft uw zoon of dochter er met deze chinchilla een maatje bij. Gemakkelijk te plakken!

Oké, het is niet altijd even leuk als uw zoon of dochter thuiskomt met een broek vol met stoepkrijt. Toch is dit speelgoed bij iedereen geliefd en wast u de stoepkrijt er gelukkig zo weer uit.

Pas op! Dit boek is voor echte durfallen. Foeksia beleeft ook in dit boek de leukste avonturen, zelfs op sinterklaasavond. 

Dit ringwerpspel is een echte klassieker. Bij koud weer kan het prima binnengespeeld worden en in de zomer kunnen de kinderen buiten met ringen gooien. Bovendien ook leuk voor onderweg!

Deze voetbalset staat garant voor urenlang speelplezier. Met de pionnen kunnen twee goals gemaakt worden, zodat het spel kan beginnen!

Het hele jaar door zorgt deze kleurkoffer voor veel plezier. Bovendien is de koffer gemakkelijk mee te nemen, waardoor u de kinderen ook onderweg zoet kunt houden.

Met deze goochelset Beer Pong wordt uw zoon of dochter een ware goochelaar. De verschillende bekers en balletjes vormen samen het bekende balletje-balletje.

Wie kent 'm niet? Dikkie Dik is al jaren de grote kindervriend. Met zijn oranjekleurig uiterlijk maakt hij de leukste avonturen mee. Ook in dit feestelijk boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten