zaterdag 23 november 2013

Trend: Koper

We zagen het al in de woonbladen: koper is hip! Geen wonder, want deze kleur en materiaal zorgt voor veel sfeer in huis. Bovendien zijn de koperen items goed te combineren met elke woonstijl. Hierdoor slaat u nooit de plank mis.


Nu het kouder en donkerder begint te worden mag een vleugje koper eigenlijk niet ontbreken in uw interieur. U kunt klein beginnen met een koperen karaf, maar het is net zo mooi om direct die hanglamp boven de eettafel te veranderen in een koperen exemplaar. Combineer het koper met zachte tinten als lichtroze, crème en grijs. Zo komt de warmte van de koper nog meer naar voren en zit u er met de feestdagen en de koude wintermaanden er gezellig bij.Het licht sijpelt door de gaatjes in de lamp heen en zorgt voor een sprookjesachtig effect. Een ware aanrader voor aan het plafond!

Deze bijzettafel is decoratief en functioneel in één. De koperen kleur geeft veel warmte, die u overal in uw interieur kunt toevoegen. 

De karaffen van HK Living zijn ware musthaves voor uw interieur. Deze koperen variant is helemaal van nu en mag dan ook niet ontbreken bij u thuis.

Met deze hanglamp Workshop heeft u een pareltje voor boven de eettafel. Door het gebruik van metaal krijgt de lamp een stoere uitstraling. Een plaatje!

Als echte spoorzoeker kunt u met deze lantaarn op zoek gaan naar de mooiste schatten in uw huis. U kunt natuurlijk ook gewoon de lantaarn op een mooie plek zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten