zaterdag 30 november 2013

Trend: Van oker- tot citroengeel

Een vleugje geel doet wonderen! Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw interieur. U kunt niet genoeg geel in huis halen, want het is bovendien dé trend van het seizoen. Het kleurenpalet geel is groots. Zo kunt u kiezen voor warm okergeel, maar is ook fris citroengeel een aanrader. Combineert u al deze geeltinten tezamen, dan is het resultaat een gezellig en knus interieur het hele jaar door.

Omdat geel vooral wordt gezien als een zomerse kleur is het belangrijk deze kleur in de winter te combineren met warme kleuren als beige, grijs, crème en bruin. Zo zorgt het geel voor een frisse toevoeging, zonder dat het te wordt. Hieronder vindt u enkele prachtige producten in de kleur geel. Wilt u meer geel? Bekijk dan alle gele producten op LiL.nl. Van boven naar beneden en van links naar rechts:
Met deze tas steelt u zeker de show! De praktische rits en hengsel zorgen ervoor dat deze tas ook nog eens fijn in gebruik is.

Geen saaie keuken meer, want deze keukenrolhouder brengt iedere keuken tot leven. Een aanrader, die een mooie plek op het aanrecht verdient.

De sierlijke vormen symboliseren twee mensen die elkaar omhelzen en zich met elkaar verenigen. Romantischer kan niet en daarom perfect als cadeau.

Deze hippe stoel is niet alleen mooi voor aan de eettafel, want ook in de woonkamer en slaapkamer zorgt deze stoel voor een fris tintje. 

Met dit accessoire slaat u nooit de plank mis. Het gele karaf is leuk met en zonder bloemen. En bent u op zoek naar een cadeau? Denk dan aan dit karaf.

Met een krukje als dit exemplaar kunt u eindeloos combineren. Zo staat het krukje niet alleen mooi naast de bank, maar kunt u de kruk ook in de slaapkamer zetten.

Een spannend boek over een massale, raadselachtige sterfte. Niet alleen dieren, maar ook mensen vallen dood neer. Wat gebeurt er? Lees het boek.

Met deze tafellamp Reader kunt u allerlei kanten op. Letterlijk en figuurlijk, want door het scharnier is deze tafellamp ontzettend buigzaam.

Niet alleen ziet deze barkruk er hip uit, de barkruk zit ook erg lekker. Door de lichte vering en zachte zitting kunt u prima een avond op deze barkruk genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten