woensdag 13 november 2013

Winters servies

Het mag dan nog wel herfst zijn, soms voelt het aan alsof het al winter is. In huis staat de verwarming aan en ook de eerste koppen warme chocolademelk worden of zijn al gedronken. Op tafel maken de bloemstukken plaats voor nog meer kandelaars en waxinelichtjes. En het is alweer bijna tijd om na te denken over die opgedekte sinterklaas- of kersttafel. Daarom hebben wij onze favorieten geselecteerd die u op tafel kunt zetten. Niet alleen in de winter, maar eigenlijk zijn deze producten het hele jaar door geschikt.


Nieuw in de collectie van HK Living! Deze borden gemaakt van mangohout zijn niet alleen leuk ter decoratie. U kunt ze ook gebruiken als borden of onderborden.

Met deze thermomokken blijft die warme chocolademelk of latte macchiato nóg langer warm. Puur genieten dus wanneer het buiten ijskoud is. 

De domoor is dé beker voor kinderen. Door de grote oren kan elk kind veilig en gemakkelijk drinken. Bovendien is de domoor ook weer goed schoon te maken.

De trend van nu zijn dubbelwandige koffieglazen. Geen wonder, want ze zien er mooi uit en zijn fijn in gebruik. De letters maken de glazen helemaal af.

Organiseert u een diner voor veel personen dan mogen deze messen niet ontbreken. Behalve dat ze ontzettend goed snijden, zien ze er ook prachtig uit.

Dit limonadeglas is direct een stijlvol item voor op tafel. Veel extra poespas is er niet nodig. Ook de prijs doet het 'm, dit limonadeglas is nog geen 2 euro.

Uw zelfgemaakte salade verdient een mooie schaal. Deze schaal is gemaakt van keramiek en is door de kleur blauw een musthave voor dit seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten