vrijdag 6 december 2013

De beste speelgoedopbergers

Sinterklaas is het land uit, maar de stapels cadeaus blijven liggen. Voor de kinderen natuurlijk een groot feest. Toch wilt ook u het huis vast graag netjes houden. Daarom hebben we de leukste opbergers voor de kinderkamer op een rij gezet. 
Speelgoedopbergers

Door zijn gedipte onderkant zijn deze opbergmanden niet alleen handig, maar ook mooi om te zien. Ideaal voor knuffels, legoblokjes en barbiepoppen.

Om deze vrolijke opbergboxen kunt u niet heen. Geschikt voor elke meisjeskamer, maar u kunt ze ook prima in de woonkamer zetten.

Met deze opbergkist kunt u alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk, want met de praktische wielen kan de kist de hele kinderkamer door verreden worden. 

Met zijn landelijke uitstraling is deze opbergkist niet alleen een aanwinst voor de kinderkamer, maar kunt u de kist door het hele huis een mooie plek geven.

Deze opbergkist is een must voor de kinderkamer. Niet alleen krijgt al het speelgoed er een plek ook kunnen de kinderen er hele middagen op zitten.

Dit hippe exemplaar is prachtig om in het zicht te zetten. Erg stoer en kan door de hele kinderkamer getild worden door de handige handvatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten