zondag 8 december 2013

Kersttrends 2013

Bent u er al klaar voor? De zolder mag uitgemest worden en alles wat maar glimt, glanst en schittert mag tevoorschijn komen. Het is misschien even een klus, maar het resultaat is altijd weer ontzettend gezellig. Voor dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van kleuren voor de Kerst. Het motto is hierbij vooral: kies voor uw smaak en ga los met decoratie! Niets is te gek, want met de feestdagen mag alles. 

Trend 1: Rustiek en landelijkVan links naar rechts: decoratiebord, broodplank, karaf, kandelaarset

De karaffen van HK Living passen perfect binnen deze trend. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Toch raden wij u aan te kiezen voor de kleuren bruin, blauw en koper. Hiermee blijft u prachtig binnen de trend. Qua materialen zijn zink en hout perfect.


Trend 2: Stoer en modern Van links naar rechts: wandhaak, kussen, klok, kruk


Bij deze trend kunt u volop gebruiken maken van dé trendkleur van 2013: blauw. In combinatie met de materialen beton en katoen zorgt u voor veel sfeer. Naast blauw mogen ook de grijstinten niet ontbreken. Wilt u het interieur iets meer kleur meegeven? Voeg dan oranje toe. 


Trend 3: PastelVan links naar rechts: vaas, kussen, serveerplank, sprei

Dol op romantiek en brocante? Dan past deze trend helemaal bij u. De kleuren bij deze trend zijn lichtroze, beige, mint en wit. Dit in combinatie met materialen als kant en wol zorgt voor een sfeervol geheel. 


Trend 4: Multi-colorVan links naar rechts: kussen, snijplanken, fotolijst, beeld

Bij deze trend mag u nog meer losgaan, dan bij de voorgaande. Alle kleuren van de regenboog en neon-tinten mogen niet ontbreken. Mix en match erop los. Hoe feller de kleuren, hoe mooier ze met elkaar gecombineerd worden. 

Hierboven vindt u slechts de woonaccessoires. Het is aan te raden om de kerstaccessoires in dezelfde stijl als de woonaccessoires te houden. Zo oogt uw interieur niet alleen gezelliger, maar ook netter en overzichtelijker. En mocht u nog tips hebben, opmerking zijn altijd welkom!

Met dank aan: Chrismaholic


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten