donderdag 9 januari 2014

Da's handig: prullenbakken van EKO

U zult dit accessoire bijna vergeten wanneer u een huis inricht, maar de prullenbak is erg belangrijk. Zo gooit u er vast elke dag wat in weg en ook voor de stijl van de keuken doet de prullenbak veel goeds. 

Onderstaande exemplaren van het merk EKO zijn behalve functioneel namelijk ook decoratief. Deze prullenbakken mogen dus best een prominente plaats krijgen!


Deze prullenbak heeft drie verschillende scheidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld 'groen' afval, papier en afval dat normaal in de zwarte bak verdwijnt. Handig!

Deze prullenbak is ideaal voor kleine rommeltjes. Niet alleen in de keuken, maar ook de studeerkamer, badkamer of slaapkamer zal deze prullenbak niet misstaan. 

Deze zwarte prullenbak is stijlvol en praktisch tegelijk. Staat u met uw handen vol afval? Dan hoeft u alleen op het pedaal te drukken met uw voet, zodat de prullenbak opengaat.

Deze design prullenbak is een uniek exemplaar, die u vast nooit gezien heeft. Het model zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan de keuken, maar uiteraard is de prullenbak ook fijn in gebruik.

Deze prullenbak staat nooit in de weg. Door het bijzondere formaat kunt u deze halfronde prullenbak in elke hoek verstoppen. Natuurlijk kunt u de prullenbak ook op een strategische plek zetten, zodat u er altijd bij kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten