vrijdag 14 februari 2014

Moois in de keuken: Kitchenwall.nl

Uw favoriete foto in de keuken? De keuken een re-styling geven? En zin in wat nieuws? Met de aluminium platen met fotoprint verandert elke keuken in een paleis. De aluminium platen zijn perfect te gebruiken achter het fornuis, maar zijn net zo leuk op de gehele keukenwand. Een aanrader dus!

Doordat de aluminium platen met fotoprint hittebestendig en watervast zijn, kunt u er optimaal van genieten. En wilt u liever de plaat elders in huis? Dat kan, want de plaat is ook zeer geschikt in de badkamer. Het allerleukste aan de aluminium platen met fotoprint is dat u zelf de foto kunt bepalen. Fotografisch beeld, teksten of foto's met teksten of uw
favoriete recept wordt haarscherp met de allernieuwste printtechnieken op de aluminium plaat gedrukt. Dus of u nu een foto van het hele gezin of van uw prachtige tuin op de plaat wil hebben, het kan allemaal!

Nu komt het allermooiste: in samenwerking met Kitchenwall.nl mogen we een aluminium plaat met fotoprint weggeven! Haast je snel naar de Facebook-pagina van LiL.nl om het bericht over Kitchenwall.nl te liken én te delen. Like ook de Facebook-pagina van Kitchenwall.nl en wie weet schittert er binnenkort een prachtige aluminium plaat met fotoprint in uw keuken. Veel succes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten