dinsdag 17 april 2012

KEK effect voor aan de muur


Het is tijd om de muren in de kamers van uw kinderen te pimpen. En niet met een knallende kleur of een leuk schilderij. Dit keer met stickers en niet zomaar stickers, KEK Amsterdam muurstickers. Deze plakkertjes zijn een waar kunstwerk en een leuke tijdsbesteding. Voor de jongens zijn er de stoere auto’s en raketten die ook nog eens voorzien kunnen worden van krijtteksten. Maar ook voor de jonge meiden zijn er prachtwerken voor aan de muur. Versier de muur met een mooie roze, blauwe of groene boom vol met vogels en gekleurde bladeren en vogelhuisjes. Bij deze boom horen ook nog de bekende bosdieren.
De KEK Amsterdammertjes zijn ideaal voor een opvallende muur en een plaatje om naar te kijken. De pakketten kunnen uit meerdere plakkers bestaan die het mogelijk maken om er een eigen draai aan te geven.
Een creatieve tijdsbesteding die volop op voorraad is bij LiL.nl en waarmee u uw kinderen kunt verblijden, maar ook uzelf. Er zijn namelijk ook voldoende KEK muurstickers voor in de woonkamer of de slaapkamer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten