vrijdag 4 mei 2012

Creatieve plaatjes in een potje

Zomers, modern, klassiek, strak of juist allerlei tierelantijntjes? Weet u soms ook niet meer hoe u uw kamer moet aankleden? Dan geeft interieurinspiratie.nl u handige tips, trucs en idee├źn over hoe u uw huis kan inrichten.
Zo staat er op het forum van deze inspirerende site een gouden tip voor al uw foto’s. Gooi uw lege flesjes en potjes niet weg, maar bewaar ze voor het volgende. Deze glaasjes kunt u gebruiken om prachtige fotopotjes te maken. Om te beginnen haalt u de labels van de potjes, dit kunt u doen door de label los te weken in warm water. Let wel op dat u de binnenkant goed droogt. Daarna rolt u de foto met de afbeelding naar buiten een beetje op zodat de foto goed door de opening van het potje past.

Draai het potje om zodat de foto rust op de opening. Zet uw eigen gemaakte fotopotjes op een speciaal plekje en geniet van dit creatieve plaatje.
Interieurinspiratie.nl heeft voor elke plek in huis een tip, truc of idee. Heeft u daarvoor spullen nodig zoals een mooie tafel of stoel? Bij LiL.nl bent voor al uw meubelen en woonaccessoires aan het juiste adres.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten