vrijdag 11 mei 2012

Making it lovely!
Wat kaarsen op de tafel, kussens op de bank en fotolijstjes op de kast. We maken graag ons huis gezellig en knus, zodat we er ons thuis voelen en vooral dat we er gelukkig zijn. Niet iedereen laat zijn huis aan de hele wereld zien. Gelukkig zijn er ook interieurliefhebbers die graag de binnenkant van hun huis willen delen met de rest. Nicole Balch laat op haar weblog Making it lovely alles zien wat er in haar huis afspeelt. Wordt er een kamer veranderd? De foto’s staan dezelfde avond nog online. Wordt de woonkamer klaargemaakt voor de zomer? Alle tips en trucs zijn te lezen, met uiteraard prachtige foto’s. Maar ook haar kinderen en haar man worden niet achtergehouden voor de rest van de wereld. Erg leuk om te zien, maar zeker ook om te lezen! Making it lovely!

Zelf beschrijft Nicole Balch haar blog als ‘a blog about living a stylish life & transforming the so-so’. En stijlvol is haar leven! Elke foto en elke kamer zien eruit om door een ringetje te halen. Hoe doet ze dat toch met twee kruipende kinderen? Alles glimt u tegemoet en geen slingerend speelgoed te bekennen. De weblog is vooral heel interessant om inspiratie op te doen voor het veranderen van het interieur, maar ook voor tips over het moederschap kunt u bij Nicole Balch terecht. Dat de foto’s van te voren perfect gestyled zijn, maakt toch helemaal niks uit? Wie houdt er nu van om slingerend speelgoed een foto zien te verpesten? Het gaat allemaal om een stijlvol huis, waar iedereen na een lange dag hard werken graag thuiskomt. En dat is het huis van Nicole Balch van Making it lovely zeker!
Bekijk de blog Making it lovely en ontdek ook nog eens haar verrassende kledingstijl. Deze superwoman rocks the world! Met haar super interieur, haar schattige kinderen, haar stijlvolle smaak voor kleding en haar prachtige blog betovert ze iedereen die de blog eens gezien heeft. 


Bron foto's: Making it lovelyGeen opmerkingen:

Een reactie posten