woensdag 9 mei 2012

Meeste dromen zijn bedrog, maar toch...


De Nederlandse zomer is bijna niet voorspelbaar, maar wat als er nou toch een goede zomer aankomt? Een periode van heerlijk warm weer, een strak blauwe lucht en een fijn zonnetje. Dat zou een droom zijn die uitkomt. Vooral wanneer deze periode ook in de vakantie valt. Op het werk is er niets ergers dan in een warm kantoor zitten en niet kunnen genieten van het weer. Want, met het Hollandse klimaat zult u net zien dat het weer omslaat zodra u klaar bent met werken. 


Maar laten we verder in gaan op die warme periode, de droom die uitkomt. Kinderen die met waterballonnen spelen en na deze conditietraining even moeten uitrusten. Samen met de buren bijkletsen onder het genot van een goede rosé in het warme avondrood. Of, het EK kijken op groot scherm in de tuin samen met een grote tap die zijn werk doet.

Het ingrediënt voor deze bijzonder fijne dagen en avonden dat u mist, is het ideale bankje. Het bankje, dat de kinderen laat bijkomen, de buurvrouwen laat bijkletsen en de mannen tijdens het EK nodig hebben. Dit laatste, omdat de spanning soms zo hoog oploopt, dat ook mannen zwabberbenen kunnen krijgen en even moeten zitten.

Ik zal u niet langer meer inspanning houden, het gaat om deze spetterende exemplaren van Kitchen Trend. 

Deze Kitchen Trendsetter is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder oranje voor het EK. Met zoveel diversiteit is er voor elke tuin het juiste bankje te vinden. Kies bij LiL.nl de zomerbank van uw dromen en geniet van een zomer zoals nooit tevoren. 

Bron Luchtfoto: Pinterest Nicole Hogge 
Bron Bankjes: Foto gebruiker, FleurC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten