woensdag 27 juni 2012

Tijd voor een privévliegtuig! Vindt u niet?




Wat als u alles hebt? De tuin staat er prachtig bij, op de oprit voor een kast van een huis staat een auto waar u, u tegen zegt en wanneer u op vakantie gaat neemt u toch gewoon het privévliegtuig? Voor velen te mooi om waar te zijn en alleen mogelijk wanneer de loterij precies op uw straat valt en niemand anders meedoet. Gelukkig zijn er dan nog miniaturen, zodat u altijd een vliegtuig in huis kunt halen. Wie weet kan dit nu zeggen? Een vliegtuig op zolder, een paar schepen in de achtertuin: ach, niets bijzonders toch?



Het merk Authentic Models vervaardigt al meer dan 40 jaar miniaturen. Voor zowel op het land, als in de zee en in de lucht. Met veel oog voor detail, prachtige materialen en veel handwerk is een miniatuur van Authentic Models niet zomaar een zweefvliegtuigje. Neem de Friendship Antique Finish, een zeilboot dat een ware replica is van een zeilboot dat lang geleden op zee voer. De Union Jack Pond Yacht is met z’n Engelse vlag een ware aantrekker. Al van ver ziet u deze aankomen en met zijn internationale allure staat deze Union Jack Pond Yacht statig in de studeerkamer.




Wordt u snel zeeziek? Dan is een vliegtuigminiatuur ook erg leuk. De Jenny Red veroverde het land na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Stunts, elk half uur een sightseeingtocht, post bezorgen, zelfs circusvluchten met loopings en bijzondere bochten... Ja, de Jenny Red was wel bijzonder. Dat deze nu ook in het klein te bewonderen is, is dan ook extra leuk. Authentic Models heeft naast de Friendship Antique Finish, Union Jack Pond Yacht en de Jenny Red veel meer miniaturen die de moeite waard zijn om te bewonderen. Bekijk ze allemaal. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten