dinsdag 28 augustus 2012

Tuintje, boompje, beestje


Mieren, vogels, vliegen, muggen, spinnen, bijen, de tuin is vaak drukker bevolkt dan menig stukje strand. Helaas kunnen we niet altijd genieten van de visite in de tuin. Ze vliegen in onze zoete drankjes, ze kriebelen op onze armen en ze prikken op plekken waar we het liever niet willen. Om de tuin niet alleen voor onszelf, maar ook voor al die kleine diertjes aangenamer te maken heeft LiL.nl een site speciaal voor al het moois in de tuin: TuinvanLiL.nl.

De tuinset vormt vaak de basis van een tuin om bij aangenaam weer buiten te kunnen zitten. Wegdromen terwijl u een boekje in de zon leest, is de perfecte setting. Geen schreeuwende mensen op de televisie en de heerlijke geur van bloemen en planten. U kunt in de tuin echt even tot rust komen…

Tot rust? Met al die beesten om u heen? Lukt het u vaak niet om volledig te ontspannen in de tuin? Dan biedt Tuin van LiL.nl u een collectie tuinaccessoires om ook de dieren hun pleziertje te gunnen.


1. Om de vonken boven het kampvuur te beschermen, maar ook om ongedierte van het eten te houden: Vonkenscherm inklapbaar, Esschert Design, €44,95.
2. Om alle planten, bloemen en dieren een beetje water te geven: Gieter roze, Present Time, €24,95. 
3. Voor alle wespen en als hippe aankleding voor uw tuin of balkon: Wespenpot groot, Esschert Design, €14,95.
4. Geef de vogels een nieuw onderkomen en nieuwe buren: Mussenvilla zwart-wit-grijs, Esschert Design, €44,50.

Bronnen foto's: Pinterest en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten