woensdag 7 november 2012

Brocante Clayre & Eef


Bent u een echte brocante-liefhebber? Dan struint u vast het liefst elke zondag alle rommelmarkten af op zoek naar een brocante schat. En natuurlijk mag het jaarlijkse, of halfjaarlijks tripje, naar Frankrijk naar een van de vele vide-greniers niet ontbreken. Met het slechte weer voor de deur en zin om ook eens een weekend thuis op de bank te hangen, heeft LiL.nl een echt brocante merk voor u: Clayre & Eef.

Clayre & Eef heeft een collectie met authentieke dressboys, klokken en fotolijsten. Door veel gebruik te maken van zink, gietijzer en hout krijgen de woonaccessoires van Clayre & Eef die gewilde brocante uitstraling. Een slaapkamer wordt niet alleen om in te slapen en een woonkamer is niet alleen gedecoreerd met kaarsen en kussens, want brocante is veel meer dan dat. Met brocante in huis creƫert u gezelligheid en vooral veel warmte.

Heeft een weekendje vrij of een avondje helemaal niets te doen? Bekijk dan eens de collectie van Clayre & Eef. Ontdek hoe nieuw brocante kan zijn en haal de leukste brocante hebbedingen in huis, zonder de deur uit te gaan.

Bron foto: Tuttemerull 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten