maandag 24 oktober 2011

Dutch Design Week is weer bezig

Dutch Design Week (DDW) is weer begonnen. Wat begon als De Dag van het Ontwerp is in tien jaar uitgegroeid tot het grootste designevenement van Nederland. DDW staat bekend als eigentijds en innovatief en is internationaal bekend.

Elk jaar staat de Dutch Design Week weer vol met ongeƫvenaarde ideeƫn, eigenzinnige werken en inzichtelijke designoplossingen. Voor de designliefhebber een evenement om niet te missen. Met nieuwe talenten, gevestigde ontwerpers en gerenommeerde bureaus komen bijna alle aspecten van design aan bod.

De jubileumeditie die nu plaats vindt is groter, maar nog even experimenteel en prikkelend als u gewend bent. DDW transformeert Eindhoven negen dagen lang tot designhoofdstad. U kunt nog tot en met zondag 30 oktober een kijkje nemen in de designstad.

Niet alleen een kijkje, maar ook workshops , exposities, lezingen, eten en drinken en een lekker feestje zijn aanwezig op de Dutch Design Week. Niet alleen voor designliefhebbers, maar voor iedereen. Want het wordt een gave week vol activiteiten en mooie ontwerpen die een kijkje waard zijn.

Voor meer informatie, check de site.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten