woensdag 16 november 2011

Helemaal into the loft-style!


Gezellig om de eettafel met natuurlijk een prachtige lamp!

Ze zijn terug van weggeweest en hipper dan ooit tevoren. Industriële lampen zijn niet langer alleen maar te zien in oude fabriekshallen, maar hangen tegenwoordig ook gewoon thuis boven een eettafel of in een trendy restaurant. Vergeet al dat functionele licht en maak met industriële lampen een ruimte knus en gezellig.  

Vroeger (lang geleden) waren de fabriekshallen prachtig verlicht met industriële lampen. Niet alleen de verlichting was een plaatje, ook de vloeren, steunbalken en hoge ramen droegen bij aan een gezellige fabriekshal. Tegenwoordig hebben de tl-buizen het massaal overgenomen. En ziet een fabriekshal er een stuk ongezelliger uit.

Met kenmerkend glas aan de onderkant van de kap


Gelukkig zijn de industriële lampen altijd blijven bestaan en kan iedereen z’n eigen stijltje creëren met de stoere lampen. Deze stijl met industriële lampen, hoge plafonds en houten balken wordt ook wel de loft-style genoemd. Industriële lampen zijn wel leuk en aardig, maar in de loop der jaren is het aantal soorten flink toegenomen. Een loft-style creëren lijkt een fluitje van een cent, maar dan moeten er wel de juiste lampen hangen.

Het Nederlandse merk HKLiving heeft een collectie industriële lampen waar u, u tegen zegt. Stoer, rustiek, maar met een twist. Zo heeft HKLiving de industriële lampen uit oude fabrieken in een nieuw jasje gestoken. Gekke kleurtjes, net even andere vormen en materialen die ervoor zorgen dat een industriële lamp niet alleen leuk zijn om te zien, maar ook nog eens jarenlang meegaan. 

HKLiving op z'n best!


Om ook zo’n industriële lamp boven uw eettafel te hangen, kunt u kijken op LiL.nl. Hier vindt u een grote collectie industriële lampen voor elk interieur.


Reacties zijn altijd welkom 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten