woensdag 28 december 2011

Luid glitterend en glanzend het nieuwe jaar in!


Glitters en sterren zijn niet alleen voor de Kerst.

Net de kerstdagen achter de rug en nu alweer aan het klaarmaken voor het laatste en tevens het eerste feest dit jaar. Oud & Nieuw! De kalkoenen, rollades, kippen, sperziebonen en broccoliroosjes moeten wachten tot volgend jaar, want de oliebollen, appelbeignets en appelflappen worden weer in huis gehaald. Een flesje champagne erbij, wat vrienden of familie en het feest kan beginnen. Terwijl buiten de ene na de andere klapper wordt afgestoken, is het binnen nog vrolijk versierd met kerstbomen, -slingers en -ballen.

Om ook Oud & Nieuw in stijl te vieren, mogen opgedekte tafels en glitterende en glanzende woonaccessoires niet ontbreken. De tulpenvaas zilver, de Rack Oh Deer en de spiegel RVS 37x57 stralen en schijnen niet alleen in de woonkamer, maar maken de ruimte ook Oud & Nieuw proef. Gezelligheid gegarandeerd!

Kijk en bewonder deze prachtige foto's om ook uw woonkamer klaar te maken voor Oud & Nieuw (of gewoon omdat ze u laten inspireren en genieten).

Kaarsen zijn er nooit te veel in huis! Laat ze stralen!

Opgedekte tafels maken elk huis nog feestelijker.

Wat is Oud & Nieuw zonder champagne? Laat die fles(sen) maar knallen!

Zwart, wit en zilver blijven de trendkleuren van dit jaar voor Oud & Nieuw.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op pinterest.com voor prachtige foto's om gelukkig van te worden en zin te krijgen uw interieur te veranderen.

Bron foto's: Pinterest.com
Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten