dinsdag 22 mei 2012

Om op terug te vallen tijdens het EK

Met het EK voor de deur zijn extra zitplaatsen voor de spannende avonden gewenst. Veel mannen kunnen namelijk wel een lekker steuntje gebruiken met al die sensatie. En met een biertje achter de kiezen is het helemaal fijn om ergens op terug te kunnen vallen.

Deze bijzonder fraaie poef heeft de perfecte look voor de oranje dagen tussen 8 juni en 1 juli. Daarom is deze old school voetbal de aanwinst voor ieder interieur. Want zeg nou zelf, zo’n plaatje kan niemand missen tijdens de aankomende wedstrijden.

En wat nu het mooie is aan deze voetbal, is dat u deze niet lek kunt trappen zoals wel het geval is bij een echte bal. En nee, dat is het niet alleen. Ook na alle EK perikelen zal deze leren kanjer geweldig staan in de woonkamer. Hopelijk zult u er dan niet met een bittere nasmaak naar kijken.

Maar let op! Deze ouderwetse voetbal wordt geleverd zonder blonde dame. Maar daar is natuurlijk ook geen plaats voor wanneer de spanning stijgt tijdens een wedstrijd van Nederland. En zoals de wijze Cruijff altijd zegt: ‘Elk nadeel heb z’n voordeel.’ 

Vanaf nu, bij LiL.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten