donderdag 7 juni 2012

Design op 7,8 & 9 juni


Zaandam, de voorstad van Amsterdam heeft vanaf dit jaar een nieuw design evenement erbij. Design District, voorheen 100% Design heeft zich gevestigd in Art Gallery TAETS. Het pand bevind zich op het Hembrugterrein waar tussen 1895 en 2003 in het diepste geheim munitie geproduceerd en getest werd voor defensie. Nog altijd heerst er op dit besloten terrein een mysterieus, inspirerende sfeer. Wat misschien ook wel een positieve werking heeft op het design dat u kunt treffen tijdens Design District.


Dit jaar zullen er zo’n 140 deelnemers aanwezig zijn die de 10e editie gevarieerder en beter dan ooit maakt. Met deze grote lijst zal TAETS gevuld worden met grote namen, maar ook nieuwkomers die het beste en nieuwste op het gebied van interieurdesign presenteren.

Tijdens dit design evenement kunt u ook terecht bij lezingen en adviesuren of u bezoekt een van de locaties in het Off Site programma. Onder meer de oude Verkade Fabriek, Piet Boon Store en Loods 5 zetten hun deuren open voor bezoekers van Design District. Geen zorgen over vervoer, want het vakevenement heeft een Mini-shuttle klaar staan die alle locaties langs gaat.

Een evenement dat u zeker niet mag missen, zaterdag 9 juni is de publieksdag en is iedereen welkom. Neem vooral een kijkje, want dit is een dag vol design dat u niet kunt overslaan. 

Op 7 en 8 juni District Design uitsluitend voor vakpubliek open. 

Bronnen: TAETS Art Gallery, District Design 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten