woensdag 13 juni 2012

Piepende schoolborden en niet uit te vegen krijt




Het meest irritante geluid? Velen zullen het niet aangenaam vinden wanneer iemand met z’n nagels over een schoolbord gaat. Kippenvel en piepende oren als gevolgen bovendien. Het schoolbord is pure nostalgie, maar heeft ook z’n nadelen. Zo is een schoolbord niet altijd even goed schoon te maken en een schoolbord in huis? Hoe graag we het ook willen, in vele huizen zal het maar nauwelijks passen. Gelukkig zijn er ook mensen onder ons die voor alles een oplossing vinden. Zo ook voor het schoolbord. Weg met dat krassende schoolbord en welkom folie schoolbord! Onthaal het krijtfolie!



Krijtfolie heeft hetzelfde effect als een schoolbord. Met krijt boodschappenlijstjes, to-do-lijstjes en tekeningen maken. In een tel wist u het oude lijstje om met een als nieuw ogend schoolbord weer te beginnen. Het voordeel van krijtfolie is dus niet alleen dat het gemakkelijk schoon is, maar vooral dat het overal op te hangen is. Van de keuken tot de slaapkamer en van de woonkamer tot de studeerkamer, krijtfolie zal altijd passen.




Nog veel leuker is dat krijtfolie verkrijgbaar is in vele vrolijke kleuren. Niet alleen standaard zwart, maar weer eens wat anders als zuurstokroze, olifantengrijs en grasgroen zullen een saaie muur of deur opvrolijken. 


Bekijk alle kleuren krijtfolie op LiL.nl.

Bronnen foto's: weheartit.com en LiL.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten