donderdag 21 juni 2012

Sfeervolle lichtkroontjesDe kandelaars van LiL zijn de lichtkroon op het echte werk! De sprookjesachtige sfeer komt pas echt tot leven met de kandelaars van LiL.nl! Maar laten we nu eerst maar eens kijken naar de functies van deze klassieke lichtdragers!

Kandelaars bestaan al een lange tijd. Eeuwen geleden gebruikten de mensen al kandelaars. Toen waren er natuurlijk nog niet de luxe lampen en spotjes zoals wij die nu in ieder interieur tegen komen. Toch blijven de kandelaars een geliefd item onder de mens. Maar waarom nou eigenlijk?!  Vroeger ging het bij de kandelaars vooral om de functionaliteit. De kandelaars waren handbaar en konden gebruikt worden, zoals wij dat nu kennen, als zaklantaarn. Maar tegenwoordig heeft een kandelaar een heel andere functie aangenomen. Om daar maar even mee met de deur in huis te vallen zorgen de kandelaars natuurlijk voor sfeervol licht in huis! De warme vlammetjes op een stijlvolle houder brengen een sprookjesachtige sfeer tot leven in uw eigen woon- of slaapkamer! 


Een romantisch diner bij kaarslicht, genieten van de warmte in de winter óf genieten van de zomerse avondzon bij gezellig kaarslicht! Wat klinkt dat toch allemaal magisch in de oren! Maar met de kandelaars van LiL is het toch allemaal mogelijk! Blijf niet in die waan van dat magische sfeertje, maar creëer het zelf in slechts een paar seconden! Bij LiL.nl heeft u de kandelaars binnen no-time besteld en brengen ze dat sprookjesachtige sfeertje de volgende dag al bij u in huis! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten