vrijdag 22 juni 2012

De tuin die in vuur en vlam staat


Terwijl het gisteren officieel zomer is geworden, is er buiten nog maar weinig van te merken. Wind, af en toe een bui en de zon die maar niet wil doorkomen; bepaald geen weer om lekker buiten te zitten. Om toch nog van de tuin te kunnen genieten, hoe warm of koud het ook is, hier wat leuke tips. Want aanbod genoeg! Loveseats om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen, wanneer de zonnestralen nog niet te zien zijn en voetenbanken om heerlijk te relaxen in de zomerse tuin. Gooi die voetjes maar omhoog! Weer of geen weer, deze tuinmeubels kunnen alles aan!



In Nederland het weer voorspellen, is bepaald geen eitje. Elke dag kan het weer veranderen. Is het de ene dag stralend weer om zonder jas op de fiets te stappen, de volgende dag kan het zo hard regenen dat er plassen op de weg blijven liggen. Voor tuinmeubelen geen pretje om winter en zomer buiten te blijven staan. Daarom is het altijd belangrijk uw tuinmeubelen te beschermen door middel van een hoes of een droge plek in de schuur of onder een afdak. 




Lounging loveseat Sussex van het merk 4 Seasons Outdoor biedt zowel in de zomer als in de winter veel gezelligheid. Door de kussens er bij nat weer af te halen, kan ook de Lounging loveseat Sussex het Nederlandse weer aan. Plaats de Lounging loveseat Sussex onder een afdak om ook in de herfst met een van de vuurkorven van Esschert Design te kunnen genieten van een heerlijke loveseat en bloeiende planten. Met voetenbank/salontafel Lodge maakt u het plaatje compleet. Voetjes omhoog en relaxen maar of het nu zomer of winter is!


Bronnen foto's: weheartit en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten