maandag 25 juni 2012

Wist je dat...


LiL.nl maar liefst 50 merken verkoopt?!Hoe lekker is het niet om rond te snuffelen in de winkel? Lekker slenteren zodat u aan het eind van de dag vermoeide voeten hebt en lekker met die benen omhoog kan in die heerlijke luie stoel van pa?! Nou bij Lil.nl kunt u dat ook! Maar… dan ook nog eens zonder die vermoeide voeten en direct vanuit die heerlijke luie stoel! In de webshop van LiL kunt u zich uren vermaken met maar liefst 50 design merken! Van prullenbakken tot etagères en van tafels en stoelen tot snoeischaren, LiL.nl heeft het assortiment zo samengesteld dat u uw gehele huis kunt inrichten met de producten van LiL!

Gaat u verhuizen of bent u weer eens toe aan wat nieuws? De verbouwing wordt alleen maar leuker met het vooruitzicht lekker te kunnen snuffelen op de website van LiL! Het handige ook nog eens aan deze persoonlijke woonwebwinkel, is dat u de producten de volgende dag al in huis heeft! U hoeft dus niet eindeloos te wachten op uw meubelen! Dan heeft u de verbouwing eindelijk achter de rug en de volgende dag is uw nieuwe huis al ingericht en wel, wat wilt u nog meer?!


De 50 merken zijn met zorg voor u uitgekozen en samengesteld in een zeer uitgebreid assortiment. Van landelijk tot modern en van klassieke met allerlei tierelantijntjes tot strakke lijnen. De maar liefst zevenduizend producten bij LiL zijn allemaal geschikt voor in ieder interieur! Dus geef uw huis binnen één dag ook de LiL-Look!Geen opmerkingen:

Een reactie posten