dinsdag 21 augustus 2012

De muur komt tot leven. Nee het is geen hallucinatie!


Het aankleden van je huis gebeurt al snel met de standaard fotolijstjes. Gezellig toch, die vakantiekiekjes, of die leuke foto’s van uw (klein) kinderen. Ja, zeker weten! Maar wel een beetje standaard vindt u ook niet?

Zou het niet veel leuker zijn als u een levend schilderij aan de muur hebt hangen? Hoort u dat goed? Een levend schilderij? Ja idd, tenminste u zou het niet al te letterlijk moeten nemen, maar het idee is in ieder geval anders dan anders, origineel en daarnaast ook nog eens een leuke ervaring om met uw man, kinderen, beste vriend of vriendin te beleven. 

Neem uw man, kinderen, opa, oma, hond of kat mee naar een bijzondere plek of natuurlijk gewoon in de achtertuin en neem alleen de lijst van een groot schilderij. Houd dit voor u en say cheese! Lachen maar! Binnen nog geen seconden heeft u een levend schilderij voor aan de muur of zelfs voor op de koelkast duur! Een leuke ervaring, quality time met uw familie en ook nog eens een leuke aankleding voor in het huis. Ik zeg doen! 

Bij LiL.nl vindt u de mooiste fotolijsten en ook nog eens de leukste woonaccessoires om uw woon- of slaapkamer gezellig en knus mee aan te kleden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten