vrijdag 10 augustus 2012

Een museum is meer dan veel witte muren en wat lelijke schilderijen


Het dagje museum is niet voor iedereen weggelegd. Velen geloven namelijk nog steeds dat alle musea saai zijn, dat er alleen maar suffe mensen rondlopen. Mensen die uren naar een schilderij turen, het liefst nog vooraf opzoeken welke schilderijen zij willen zien en achteraf maar niet over een expositie kunnen ophouden. Toch is dit slechts een vooroordeel. Tegenwoordig is een museum veel meer dan witte muren en wat schilderijen. Zo ook het Foam, oftewel het Fotomuseum Amsterdam.

Met zijn vele inspirerende exposities blijft Foam verrassen. Daarom heeft Foam van 19 juli t/m 21 oktober 2012 wat nieuws: Design & Foam. Natuurlijk laat Foam de allermooiste foto’s zien, maar wat nieuw is zijn de designstukken en de interessante lezingen. Zo wordt een bezoekje aan het Foam niet alleen maar kijken, maar ook luisteren en voelen. Een unieke ervaring, gewoon in hartje Amsterdam.


Foam is op maandag en dinsdag gesloten, maar in de rest van de week kunt u de zeven unieke Fabrica stukken en lezingen van Premsela kunnen bewonderen. Tip! Ook de Foam-winkel is ingericht op de expositie. Een prima manier om een dagje musea te combineren met winkelen, want met veel fotografieboeken, magazines, posters, T-shirts, tassen en prints gericht op fotografie en design kunt u uw hart ophalen.

Bezoek de website voor meer informatie over Design &Foam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten