dinsdag 11 september 2012

600 stands en een thuisgevoel


Achter de geraniums zitten daar doen wij niet aan. Natuurlijk niet! U mag dan misschien een jaartje ouder zijn, maar stilzitten zit er vandaag de dag echt niet meer bij. Niet alleen gebeurt er tegenwoordig zoveel in de wereld om ons heen, waardoor u niet eens de tijd heeft om niets te gaan zitten doen, maar het is ook nog eens veel leuker en gezonder om actief in het leven te staan.



Het leven begint pas na de 50. Waar is dat feestje, hier is dat feestje! En waar is hier om dan wat preciezer te zijn? Nou, op de 50plusbeurs natuurlijk, waar wij jonge-oudevandagen van 11 tot en met 15 september op ontdekkingsreis kunnen op het gebied van vakantie, wonen, vrije tijd en nog veel meer. Met maar liefst 600 stands, zijn we vast wel even zoet. Home sweet Home, dat is het woonthema van de 50plusbeurs dit jaar. En of we er ons thuis voelen? Ja, zeker! 

Heeft u op de 50plusbeurs genoeg inspiratie opgedaan om uw gehele interieur weer eens op te frissen, aan te pakken of geheel om te gooien, dan bent u bij LiL.nl aan het juiste adres. Met meer dan 3.500 prachtige woon- en tuinmeubelen kunt u een geheel paleis stijlvol en vooral naar uw smaak inrichten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten