vrijdag 2 november 2012

Tip: Beleef! Verras, verwen en vermaak


In plaats van op een vrije dag luieren en bankhangen, is het tijd om ook een keer wat actiefs te gaan doen. Kamperen, bergbeklimmen en mountainbiken gaat misschien een beetje ver, maar een bezoekje aan een evenement is al stukken beter. Toevallig is er aankomende week een erg leuk evenement dat zeker het bezoeken waard is. Beleef! “Het najaarsevenement voor de hele familie” zoals de vrolijke website beschrijft, staat voor alles op het gebied van wonen, mode en zaken die ons leven aangenamer en gezonder maken. Wie wil dit nu niet?

Het event vindt van 5 t/m 10 november 2012 plaats in het zuidelijke MECC Maastricht. Na een dagje rondwandelen kunt u niet alleen thuiskomen met een nieuwe look, maar ook met een nieuw interieur. Bovendien kunt u ook zelf aan de slag op het workshopplein en kunnen de kinderen los in de Fun Valley waar ze o.a. levend tafelvoetbal kunnen spelen en een ritje kunnen maken in de enige echte Fun Valley jeep.

Wilt u meer informatie over dit evenement? Neem dan een kijkje op de website van Beleef! Vindt u het te vermoeiend om naar Maastricht af te reizen voor nieuwe meubels of woonaccessoires? Neem dan een kijkje op LiL.nl en bestel alles heel eenvoudig online. 

Bron foto: Beleef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten